• +31641214135
  • info@durangym.nl

Over Duran Gym

Over Duran Gym

Sinds 1994 geef ik, Duran Ebren, met veel passie les in de vechtkunst Muay Thai. Ik heb lesgegeven bij diverse sportscholen en in 2006 heb ik de deuren van mijn eigen Muay Thai school geopend, genaamd: ‘Muay Thai Academy Duran Gym’.

Duran Gym
Duran Gym staat voor kwaliteit, veiligheid en respect voor elkaar! In mijn lessen leer je ook de Thaise benamingen van de technieken en kom je meer te weten over de achtergrond van deze sport.

Plezier tijdens het sporten staat voorop! Het is een leuke manier om anderen te leren kennen. Duran Gym is een Muay Thai Academy die naast trainingen ook leuke activiteiten organiseert voor de leerlingen.

Bij Muay Thai Academy Duran Gym trainen zowel wedstrijdvechters als recreanten. Kinderen van 6 tot 9 jaar leren spelenderwijs het Muay Thai door middel van speciale trainingen , die aangepast zijn op de ontwikkelingsfase en beleving van deze kinderen. Belangrijk is dat iedereen in zijn of haar eigen tempo de sport kan leren. Het gaat tijdens de training niet om het winnen, maar om het aanleren en oefenen van technieken. Je traint niet tegen elkaar, maar met elkaar.

Verschillende vechtsport disciplines
Vanaf 1978 ben ik, Khru Duran, actief binnen diverse disciplines van vechtsport. Ik heb op het hoogste niveau veel wedstrijden gedaan in zowel Karate, Taekwon Do en Muay Thai. Sinds 1994 geef ik met veel passie les in de vechtkunst Muay Thai. Ik heb lesgegeven bij diverse sportscholen en in 2006 heb ik mijn eigen Muay Thai school Duran Gym opgericht.

Ik ben een gediplomeerde trainer (via IFMA, MON, SKMO, KNKF en NIVM) en ga regelmatig naar Thailand om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen binnen het Muay Thai. In 2010 heb ik in Thailand de 14e Khan behaald. Ik verzorg naast mijn reguliere lessen ook workshops, demonstraties en lessen op scholen (zowel basisscholen als voortgezet onderwijs). Privé training is mogelijk op aanvraag. Kom gerust eens langs.