• +31641214135
  • info@durangym.nl

Facebook

Facebook

2 months ago

Muay Thai Academy Durangym

Omslagfoto van Muay Thai Academy Durangym ... See MoreSee Less

View on Facebook

Jeugdtrsining ... See MoreSee Less

View on Facebook

Muaythai workout 1 ... See MoreSee Less

View on Facebook

6 months ago

Muay Thai Academy Durangym

Muay Thai Academy Durangym ... See MoreSee Less

View on Facebook

6 months ago

Muay Thai Academy Durangym

Omslagfoto van Muay Thai Academy Durangym ... See MoreSee Less

View on Facebook

8 months ago

Muay Thai Academy Durangym

Omslagfoto van Muay Thai Academy Durangym ... See MoreSee Less

View on Facebook
View on Facebook

Beste Leden

Ook ik ben genoodzaakt om de lessen vanaf nu af te zeggen zolang de maatregelen van uit de overheid gelden betreft het Coronavirus. Het is niet langer te verantwoord om mensen bij elkaar te brengen voor sociale activiteiten. Hopelijk is deze situatie snel voorbij, zorg goed voor jezelf en voor elkaar.
Sportieve groet, Duran Ebren
... See MoreSee Less

View on Facebook

Statement from IFMA General Secretary, GAISF Vice President and AIMS President
Verklaring van IFMA-secretaris-generaal, GAISF Vice President en AIMS President,
Stephan Fox

Het is onder de aandacht van IFMA en andere verenigingen van de Olympische familie gekomen dat de heer Chinawut Sirisompan een openbare video heeft gemaakt met onnauwkeurige verklaringen over een aanstaand Muaythai-evenement op 8-16 oktober 2020 in Pattaya, Thailand. Sirisompan beweert grootmeester van muaythai te zijn en heeft een openbare aankondiging / verklaring afgelegd dat hij een vertegenwoordiger is van zowel Muaythai als Muay Boran. De insinuatie in een dergelijke aankondiging / verklaring is dat de heer Sirisompan een officiële autoriteit is en alle relevante Muaythai-organisaties of federaties in Thailand zou vertegenwoordigen.

We willen graag verduidelijken en verklaren dat de heer Sirisompan en zijn organisatie (s) op geen enkele manier of vorm worden erkend door IFMA en daarom op geen enkele manier zijn gekoppeld aan de officieel door de overheid erkende hiërarchie van organisaties of federaties binnen de Olympische familie. De organisatie (s) die de heer Sirisompan runt, zijn louter bedrijfsentiteiten en niet officieel erkend als sportentiteit (en) binnen de Olympische familie.

Sirisompan had gesproken over gezondheidsvoorzorgsmaatregelen en de Coronavirus-epidemie letterlijk citaat "het is gewoon een klein beetje griep" onciteren en verder dat mensen citeren "overreageren" onciteren.
Opgemerkt moet worden dat meer dan 1.775 mensen het leven hebben verloren en dat er wereldwijd nog eens 71.429 personen zijn getroffen. De Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) heeft het Coronavirus op 30 januari 2020 uitgeroepen tot een wereldwijd noodgeval in de gezondheidszorg en hun risicobeoordeling vermeldt niet alleen China als een hoog risico, maar benadrukt wereldwijd een hoog risico. Sirisompan beschouwt deze bezorgdheid misschien als een inconsequente en onbeduidende status, maar als leiders over de hele wereld en de WHO hebben deze epidemie als een grote zorg beschouwd die mogelijk van invloed is op het leven van alle personen wereldwijd.

Dit is met name het geval in rechtsgebieden die geen significante gezondheidscontroles / screenings / medische behandelingen kunnen uitvoeren om alle scenario's aan te kunnen. Opgemerkt moet worden dat het Coronavirus vooral besmettelijk is in drukke omgevingen.
De heer Sirisompan beweert ook dat het dragen van een masker voldoende bescherming is en geschikt is. Dit is volledig in strijd met de richtlijnen van de WHO. De WHO verklaarde dat, aangezien het virus ademhalingskarakter heeft, daadwerkelijk contact het middel is waarmee het virus zich verspreidt. Eén punt is zeker, atleten dragen geen maskers wanneer ze concurreren en omdat dit aankomende evenement op gevechten is gebaseerd, is er een kort bereik en direct contact met zeer waarschijnlijke vloeistofuitwisseling. Er moet ook worden opgemerkt dat vastgrijpen en vastgrijpen belangrijke aspecten van Muaythai zijn. Dit fysieke contact zou bijdragen aan de besmetting van het virus, een feit dat Sirisompan ontgaat bij zijn ontslag van het Coronavirus als slechts een klein beetje griep.

Namens de IFMA-familie is het onze plechtige taak om belangrijke feiten te delen met al onze Muaythai-zusters en -broeders om hen te adviseren om correct professioneel advies in te winnen over de coronavirus-epidemie. We hebben naar behoren het advies van deskundigen opgevolgd en volgen de aanbevelingen van de WHO. We baseren onze beslissingen niet op persoonlijk advies van personen die geen banden hebben met medische organisaties, omdat de zorg voor de gezondheid en het welzijn van sporters voorop staat in plaats van zakelijke belangen.

Ten slotte zouden we officieel verklaren dat IFMA op geen enkele manier of vorm betrokken is bij dit evenement georganiseerd door de organisatie van de heer Sirisompan. Verder moet worden opgemerkt dat de president van WMF-generaal Akachai de nodige eerbied moet worden betoond voor het op gepaste wijze annuleren van zijn evenement als gevolg van deze wereldwijde epidemie. Het is jammer dat andere organisaties hun voorbeeld niet hebben gevolgd en in plaats daarvan zijn doorgegaan met hun pogingen om te kalmeren en weinig zorgen te maken over de volksgezondheid. Dit is ongewenst omdat leden van onze sport misleidend of onbewust kunnen zijn van de ernstige medische zorgen die verband houden met de coronavirus-epidemie.

IFMA plaatst alle atleten (tot welke organisatie ze ook behoren) als de primaire focus van alles wat we proberen te doen en als zodanig zouden we de muaythai-familie sterk aansporen om officieel advies en voorzorgsmaatregelen te nemen met betrekking tot elk georganiseerd evenement. Gezondheid en veiligheid zijn boven alles.

'vertaald door Google translate'
... See MoreSee Less

View on Facebook